De 45.000ste inwoner van Heusden is geboren! De trotse ouders van Janna kregen uit handen van burgemeester Willemijn van Hees een heerlijke taart overhandigd. Het gezinnetje maakt het goed en ze zijn dolgelukkig met de komst van hun dochtertje Janna.

Vanmorgen rond 06.45 uur kwam een man vast te zitten in de lift van de appartementen aan het Hofpad in Helvoirt. Nadat hij vanuit de lift naar de centrale van het liftbedrijf gebeld, kreeg hij te horen dat hij ongeveer 45 minuten zou moeten wachten op de liftmonteur. De man, die claustrofobie had, raakte daarop in paniek  en verzocht 112 te bellen zodat de brandweer kon komen.

Een fijne plek om te wonen - nu en in de toekomst: Dat willen we in de gemeente Heusden én in heel de regio Hart van Brabant. Daarom maken we in onze regio samen plannen voor het veranderende klimaat. Ook gaan we meer duurzame energie opwekken. Welke keuzes maken we en wat betekent dit voor Heusden? Meld je aan voor de online informatieavond met andere inwoners van de gemeente Heusden.

Vanaf donderdag kunnen clubs en verenigingen zich weer aanmelden voor de Jantje Beton Collecte. Van maandag 8 t/m zaterdag 13 maart 2021 gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen voor de eigen clubkas en voor projecten van Jantje Beton. 50% van de opbrengst is voor de eigen club en 50% is voor Jantje Beton.

Samen met politie heeft de gemeente Den Bosch op 25 november dertien woningen en bedrijven laten controleren. Dat deden ze omdat signalen van onder andere (geluids)overlast en bewoning kregen.Dit terwijl uit de administratie bleek dat de panden onbewoond zouden zijn

De politie heeft afgelopen nacht een automobilist betrapt die met maar liefst 222 kilometer per uur over de A59 ter hoogte van Waspik reed. Overdag is hier maximaal 100 kilomter per uur toegestaan en in de avond en nacht 130 kilometer. De bestuurder van het voertuig mocht dan ook meteen zijn rijbewijs inleveren. De verkeersofficier zal de zaak verder afhandelen.

Scouting St. Jansgroep in Elshout is erin geslaagd het onderkomen dat al jaren als honk dient, te kopen van de gemeente Heusden. Er zijn nog wel wat wensen om het gebouw op te knappen, maar eerst gaat de scouting alles eens goed op een rij zetten. ,,De eerste stap is gezet.”

Pagina 1 van 256

Zoeken

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Repair Café Drunen 9 - december - 2020 19:30 - 21:00
Foto: Repair Cafe Drunen
Kalenders Theater: De Andersons - Een mooiere wereld 16 - januari - 2021 20:00 - 22:00
Kalenders Kuijkse DorpsKwis 5 - juni - 2021 17:00 - 23:30