Als dank voor zijn werk als consul voor de oorlogsgravenstichting heeft de Drunense Ad Vermeulen uit handen van de inspecteur een zilveren erespeld ontvangen. Na 13 jaar zal de rol van consul overgedragen worden aan dhr. Marco Muskens.

In overleg hebben de sinterklaascomités en de gemeente Heusden besloten dat het vanwege de geldende coronamaatregelen dit jaar helaas niet mogelijk is de traditionele sinterklaasintochten door te laten gaan. De verschillende comités bekijken of de Sint op een alternatieve manier kan worden ontvangen.

De komende weken voert Heusen huis-aan-huis controles uit vanwege aangifte van de hond voor belasting. De controleurs zijn in het bezit van een legitimatiebewijs dat op verzoek wordt getoond. Treft een controleur een hond aan, die nog niet in het hondenbelastingbestand van de gemeente is opgenomen, dan ontvang je een aangifteformulier.

HTR-TV zendt op zaterdagavond 19 september vanaf 19.00 uur het volgende uit:

-        Trompetist Frans van Wasbeek  

-        Ellen te Brake van Signed by Nature  

-        Sander Knopper directeur “ De Leest “ 

Presentatie: Chantal Peters

Herhaling zondagavond vanaf 20.00 uur. Kijk ook op www.htrmedia.nl bij TV uitzending gemist !

De gemeente Den Bosch heeft zich aangemeld voor de pilot korte wapenstok van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Dit natuurlijk met instemmening van de politie en het Openbaar Ministerie. De burgemeester geeft aan dat handhavers hun werk zo veilig mogelijk moeten kunnen doen. En dat hier hulpmiddelen voor beschikbaar moeten zijn, zoals de wapenstok en de bodycam.

Het is alweer ruim een week geleden dat ruim 30 partijen uit diverse sectoren hun handtekening zetten onder het Heusdens Beweeg- en Sportakkoord! Zo heeft Sport & Beweegteam Scalascholen Heusden als partner inmiddels zitting in de themagroep Vaardig in Bewegen, neemt Bijeen Heusden als partner in alle themagroepen deel en support De Hoge Heide als bedrijf het akkoord.

Pagina 1 van 204

Zoeken

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Wandeling voor wandelaars 50+ 20 - september - 2020 10:00 - 12:00
Kalenders De langstraat Klassieker komt eraan! 26 - september - 2020
Kalenders Theater: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:30
Kalenders CLASSIC RACING HET HOOG 27 - september - 2020
Kalenders Marcel de Groot - Roots in Heusden 30 - september - 2020 20:30 - 22:30
Kalenders cursus bij EHBO 3 - oktober - 2020 9:30 - 15:30
Foto: Pixabay
Kalenders Brocante en Antiek markt 3 - oktober - 2020 10:00 - 17:00
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer