FC Den Bosch heeft dinsdagavond ook de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen gewonnen. MVV Maastricht werd in De Vliert met 2-0 geklopt.

De spelers van FC Den Bosch kwamen in witte shirts het veld op voorzien van het rugnummer 3. Dit om Jordy van der Winden een hart onder de riem te steken, de verdediger die opnieuw lang is uitgeschakeld door een zwarte knieblessure.
De openingsfase van het duel was voor MVV. De gasten hadden een veldoverwicht en kregen na tien minuten een goede kans op 1-0 maar ook na meerdere inzetten vlak achter elkaar ging de bal niet in het doel.

Said Bakari heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis met RKC. Het contract van de Comoren is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2023.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld over de contractverlenging: ''Saïd heeft zich opgewerkt tot een multifunctionele speler en is met zijn loopvermogen en voetballend inzicht op verschillende posities op het veld inzetbaar.''

HC Den Bosch hield lang stand tegen Bloemendaal, maar liep uiteindelijk toch tegen een 3-0 nederlaag aan.

De Bossche ploeg, die donderdag de inhaalwedstrijd tegen HGC met 1-2 verloor, leed zondag de tweede nederlaag van de competitie. De gasten speelden twee kwarten goed mee, maar moesten na de rust toch hun meerdere erkennen in Bloemendaal.
Boxtelaar Roel Bovendeert was in het derde en vierde kwart met twee doelpunten de plaaggeest voor HC Den Bosch. In de 44ste minuut brak hij de wedstrijd open. Eerder was Thierry Brinkman dichtbij een doelpunt, maar hield de Bossche sluitpost Loïc van Doren de inzet tegen.Vrijdag speelt HC Den Bosch thuis tegen Oranje-Rood uit Eindhoven.

In de vierde klasse F pakte SC Elshout drie punten uit bij Buren en is prima begonnen aan de competitie. De doelpunten werden allebei gemaakt door Luc van den Aker

Een vanaf het begin beter SC Elshout maar wist niet te scoren na een paar goede kansen, terwijl ook Buren dit niet kan uit een paar kleine kansjes. Ruststand 0-0
In de 2e helft is het alleen nog Elshout dat voetbalt met 2 doelpunten van Luc van den Aker. Buren kan hier niets tegenover zetten en zo had Elshout uit kunnen lopen naar wel 0-5. Het blijft echter bij een dik verdiende overwinning van Elshout: 0-2.

RKC Waalwijk heeft zondagmiddag de wedstrijd tegen Ajax verloren. In Amsterdam werd het 3-0. Vroeg in de wedstrijd kwam de Ajax al op voorsprong via Dusan Tadic, waarna Zakaria Labyad en Lisandro Martínez de eindstand bepaalden. Door een rode kaart voor Luuk Wouters eindigde RKC de wedstrijd met tien man

Pagina 1 van 31

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Wijnloop in Heusden Vesting 25 - september - 2020 18:00 - 21:00
Kalenders De langstraat Klassieker komt eraan! 26 - september - 2020
Kalenders Theater: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:30
Kalenders Zomeravonden in de tuin: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:00
Kalenders CLASSIC RACING HET HOOG 27 - september - 2020
Kalenders Dorpswandeling door Vlijmen en het verhaal van de V.1’s 27 - september - 2020 10:00 - 12:00
Kalenders Marcel de Groot - Roots in Heusden 30 - september - 2020 20:30 - 22:30
Kalenders Kinderboekenweek 2020 EN TOEN? 2 - oktober - 2020
Kalenders Fototentoonstelling Photo Shoot 4 Fun 3 - oktober - 2020 - 4 - oktober - 2020
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer