Crowdfunding voor De Speelberg in Vlijmen

De Speelberg is ruim 7 jaar geleden ontstaan doordat een groep bewoners uit deze mooie wijk de handen ineen sloegen en een fijne speelplek voor de jeugd hebben gecreëerd.

De speeltoestellen van de speelberg worden dan ook veel gebruikt waardoor een wat ouder peuter toestel zijn versleten en enkele weken geleden verwijderd.
Deze speeltoestellen zijn erg prijzig en er is geen geld bij de gemeente en daarom proberen men op diverse andere manieren geld bijeen te halen, het doel is 5000,-.

Daarom heeft Buurt Bestuurt op de Vliedberg voor Stichting de Speelberg een crowdfunding site opgezet om op die manier een gelijkwaardig toestel terug te kunnen krijgen.

Doneer-pagina

Van Gerwen uitgeschakeld in Salzburg

Michael van Gerwen is uitgeschakeld op de World Series of Darts Finals in Salzburg. De Vlijmenaar verloor bij de laatste zestien met 6-4 van Glen Durrant.

Het is voor de nummer één van de wereld de vierde nederlaag in zes duels tegen Durrant. Dat betekent dus ook dat Van Gerwen er niet in is geslaagd zijn titel te verdedigen op de World Series of Darts Finals. Mighty Mike won vier van de vijf voorgaande edities.
Het duel tussen de Nederlander en Engelsman ging redelijk gelijk op, maar één foutje van de Brabander in de negende leg werd hem fataal. Van Gerwen was niet binnen vijf beurten uit en werd gebroken na een 68 finish van Durrant. De drievoudig Lakeside-kampioen mocht gooien voor de wedstrijd en pakte de zege met een 16-darter.

Snelheid Akkerstraat centrum Vlijmen tijdelijk naar 30 km/h

De maximumsnelheid op de Akkerstraat gaat tijdelijk omlaag naar dertig kilometer per uur. De aanpassing gaat gelden tot de bouw van een aantal appartementen plus commerciële ruimtes op de hoek Akkerstraat-het Plein klaar is. De maatregel moet de veiligheid ten goede komen. Wanneer de nieuwe snelheid gaat gelden is nog niet bekend, aangezien daar een verkeersbesluit voor nodig is en die moet een bepaalde procedure volgen.

Vlijmenaar vraagt om tijdelijke schorsing gevangenschap

Op 11 juni werd een 52 jarige Vlijmenaar op heterdaad betrapt en gearresteerd bij een inval aan een bedrijfspand in Nistelrode. Daarbij werd een drugslab opgerold. Nu heeft hij de rechtbank om een schorsing gevraagd om thuis orde op zaken te stellen.

Opnieuw dit seizoen de Willy Naessens Derby Cup

Veel zal er tijdens de op het punt van beginnen staande competitie anders uit zien, maar wat hetzelfde blijft, is de Willy Naessens Derby Cup.

De afgelopen jaren is de onderlinge strijd tussen de vier derdeklasser uit de gemeente Heusden (middels een fictieve ranglijst) traditie geworden. Ook dit seizoen heeft de sponsor toegezegd die voort te zetten.

Hoewel Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC én Vlijmense Boys allemaal zijn vertrokken uit de 3e klasse C, zitten ze nog altijd bij elkaar in de competitie. In 3B, met tegenstanders uit de regio Waalwijk/Tilburg, zijn ze wat verder van de radar van het Bossche voetbal, maar de onderlinge strijd zal zonder twijfel onverminderd doorgaan. Reden genoeg voor Naessens om de Derby Cup opnieuw te organiseren.

Pagina 1 van 35

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Wijnloop in Heusden Vesting 25 - september - 2020 18:00 - 21:00
Kalenders De langstraat Klassieker komt eraan! 26 - september - 2020
Kalenders Theater: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:30
Kalenders Zomeravonden in de tuin: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:00
Kalenders CLASSIC RACING HET HOOG 27 - september - 2020
Kalenders Dorpswandeling door Vlijmen en het verhaal van de V.1’s 27 - september - 2020 10:00 - 12:00
Kalenders Marcel de Groot - Roots in Heusden 30 - september - 2020 20:30 - 22:30
Kalenders Kinderboekenweek 2020 EN TOEN? 2 - oktober - 2020
Kalenders Fototentoonstelling Photo Shoot 4 Fun 3 - oktober - 2020 - 4 - oktober - 2020
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer