Trainer Erik van Esch gaat nog een jaartje door bij Vlijmense Boys

Trainer Erik van Esch staat ook volgend seizoen voor de groep bij Vlijmense Boys. Het bestuur van Vlijmense Boys en de trainer kwamen overeen om zeker een jaartje door te gaan. Van Esch gaat dan al voor zijn vierde seizoen in Vlijmen. Vlijmense Boys is de trotse koploper in de 3e klasse B.

Eerder liet Ven Esch al doorschemeren het prima na zijn zin te hebben bij de boys .“Vlijmen is van oudsher een echt voetbaldorp. Heeft altijd goede lichtingen gehad. Niet voor niets is er ooit in de eerste klasse gespeeld, op het hoogste niveau. Er zit ook een bepaalde hardheid in, of je brengt het erin zoals wij dat dit seizoen hebben gedaan.

Geen Carnaval in Knotwilgendam

Gezien de coronamaatregelen is het onmogelijk om carnaval dit jaar te organiseren zoals Knotwilgendam dat zou willen. Met pijn in het hart moeten ze carnaval 2022 in Knotwilgendam annuleren. Dus geen spectaculaire optocht, geen Geen spectaculaire kerkmis ter opening van het carnaval, geen optocht die de Vlijmense straten versieren, een pronkzitten en geen thema-bruiloft. Volgens Roy d’n Veurzitter van Knotwilgendam.

Er waren samen met de horeca en ondernemers grootse plannen om na het coronajaar 2021 nu groots uit te gaan pakken, en midden in het Vlijmense centrum een meerdaags groots carnavalsfeest te organiseren.

Auto brand in Vlijmen

In de nacht van dinsdag op woensdag is een auto uitgebrand in de Jan Tooropstraat in Vlijmen. Brandstichting wordt hier niet uitgesloten.

Rond kwart voor 3 vanacht id de brand gemeld, maar de brandweer kon niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte. De politie heeft een onderzoek opgestart.

Aflevering 2 van Stembureau Heusden

In de tweede uitzending van het politieke radioprogramma “Stembureau Heusden” komt -nadat Groen links/PvdA vorige week de spits afbeten- Jan Kleian van “Heusden Transparant” aan het woord. Omdat lijsttrekker Louise van der Heijden helaas in thuisquarantaine zit, zal Jan op haar initiatief de honneurs waarnemen. In dit programma zullen we de mens achter de politicus beter leren kennen door “zijn drijfveren nader te onderzoeken” en zijn favoriete muziek te laten horen. Maar bovenal zal Jan de luisteraar proberen te overtuigen dat er op 16 maart op zijn partij gestemd moet worden. De makers van het programma faciliteren slechts want iedere week tot aan de gemeenteraadsverkiezingen zal er een andere lijsttrekker met hetzelfde doel worden uitgenodigd. Stembureau Heusden dé gelegenheid om u te helpen bij uw keuze! Luisteren zaterdagochtend 22 januari van tien tot twaalf. HTR: hier hoort u thuis.

Dode bij ongeluk tussen bestelauto en vrachtwagen op A59

Bij een zwaar ongeluk tussen een bestelauto en een vrachtwagen op de A59 bij Drunen is één persoon om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Door het incident is de snelweg richting Den Bosch afgesloten. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet bekend, de politie doet onderzoek naar de toedracht.

De weg werd rond 14.45 uur afgesloten. Hoelang dat nog duurt, is niet bekend. Reizigers naar Den Bosch worden omgeleid via Gorinchem of Breda.

Pagina 1 van 110

Zoeken

HTR radio (webcam)

0 RadioStudio

Hier onder HTR TV

 

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio  

logoswitchnetwork

Agenda

Kalenders Topjudoka’s verzorgen clinic in Drunen 29 - januari - 2022 11:00 - 12:00
Kalenders Vlijmense Boys – VV Nieuwkuijk 30 - januari - 2022 14:30 - 17:00
Kalenders VV Nieuwkuijk – RKDVC 6 - februari - 2022 14:30 - 17:00
Kalenders Meiden van LOS - Lusten en Lasten 12 - februari - 2022 20:00 - 22:00
Kalenders Wie slaapt er op de bank? 26 - maart - 2022 20:00 - 22:00
Kalenders VV Nieuwkuijk – Haarsteeg 24 - april - 2022 14:30 - 17:00
Kalenders VV Nieuwkuijk – Vlijmense Boys 22 - mei - 2022 14:00 - 16:00
Kalenders Doorkomst Vuelta door gemeente Heusden 13 - augustus - 2022
Kalenders De Leyetocht zonder marathonafstand over 150 km 13 - augustus - 2022 - 14 - augustus - 2022
Kalenders DAK Heusden.Nieuws Wandeltocht 27 - augustus - 2022