Per 01 oktober is het Elisabeth / Tweesteden Ziekenhuis geheel rookvrij op alle locaties. Dit betekent dat patiënten, bezoekers en medewerkers voortaan niet meer in de gebouwen en op het ziekenhuisterrein mogen roken. Het rookverbod geldt dus ook voor het parkeerterrein.  Iedereen moet de gebouwen rookvrij kunnen betreden dus alle rokersabri’s en andere rookplekken zijn weggehaald. Dit besluit geldt voor alle rookmiddelen, ook voor de nieuwere harm-reduction producten zoals e-sigaretten.

Een verkeersruzie is maandagavond op de Baroniebaan in Tilburg compleet uit de hand gelopen. De politie arresteerde een 56-jarige Tilburger als verdachte van mishandeling van een 49-jarige Tilburger en vernieling aan zijn auto. De verdachte zou met kracht het portier hebben dichtgeslagen toen het slachtoffer wilde uitstappen. Daarna zou hij met een koevoet de achterruit en het linkervoorportier hebben vernield. Het lukte het slachtoffer op dat moment om snel weg te rijden. Hij waarschuwde de politie en gaf het kenteken door, waarna de verdachte op de Burgemeester Baron van Voorst Tot Voorstweg werd aangehouden.

Op woensdag 20 april werd tijdens de VVN district leden vergadering te Tilburg aan André van Hulten de oorkonde met bijbehorende ere[penning als lid van verdienste uitgereikt door de districtsvoorzitter voor zijn ruim 25 jarig bestuurslidmaatschap van de afdeling Heusden.

Dhr. Van Hulten is al die jaren onafgebroken actief binnen het bestuur en heeft zich op alle fronten ingezet om binnen de gemeente Heusden het verkeer veiliger te maken. Van verkeersexamens, fietscontroles, opfriscursussen voor automobilisten, scootmobiel-cursussen. Tevens maakt hij deel uit van het GVO, het gemeentelijk veiligheidsoverleg dat op reguliere basis overleg heeft met wethouder en verkeerskundigen.

Voor het politiebureau aan de Stationsstraat in Tilburg is maandag 27 juni 2022 een politieagent mishandeld door een verdachte die net op vrije voeten was. De verdachte is meteen weer ingesloten. De 29-jarige verdachte uit Tilburg was net een half uur op vrije voeten en bracht, na een kort verblijf elders, een bezoek aan het bureau omdat zij haar fiets terug wilde. Een agent aan de balie wilde de vrouw rond 15.30 uur gaan helpen en verzocht haar even te wachten. Terwijl hij wat dingen opzoekt in het systeem besluit de vrouw op tafel te gaan liggen. Na herhaalde verzoeken om gewoon te gaan zitten, wordt besloten om de vrouw uit het gebouw te zetten. Eenmaal buiten draait de vrouw om en slaat een politieagent in het gezicht. De verdachte wordt daarop wederom aangehouden en ingesloten. De verdachte is een bekende van de politie.

Wanneer je hinder hebt ondervonden van de storing op zondag 3 april biedt NS diverse manieren van compensatie aan. Op ns.nl/klantsenservice/vergoedingstoring3april staan deze mogelijkheden omschreven en wat je kunt doen om in aanmerking te komen voor een vergoeding of vervangend vervoerbewijs. NS realiseert zich goed dat zij een enorm beroep hebben moeten doen op begrip en zelfredzaamheid van klanten. 'Dat is niet wat je van ons mag verwachten en van ons gewend bent. Daarom bieden we voor deze dag een aantal compensatiemogelijkheden' aldus de vervoerder op social media. 

Pagina 1 van 18

Zoeken

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio  

Switchnetwork info

logoswitchnetwork

Agenda

Stichting Seniorenschool Heusden organiseert in samenwerking met de Zonnebloem – afdelingen
...

Stichting Seniorenschool Heusden organiseert in samenwerking met de Zonnebloem – afdelingen
...

Kalenders [Theaterplatform] brengt Hamelen opnieuw tot leven in musical 7 - oktober - 2022 - 9 - oktober - 2022

Precies 50 jaar na de start van de tv-serie zal [theaterplatform] uit Drunen in het najaar de

...

Kalenders Wandeling Haarsteegse Wiel en omgeving 9 - oktober - 2022 10:00 - 12:00
Foto van Arold van der Aa

Op zondag 9 oktober om 10.00u start een nieuwe wandeling van Heemkundekring Onsenoort met twee

...

Kalenders HIER 16 - oktober - 2022 15:00 - 16:00

HIER moet je zijn. Bij de enige echte talkshow van de gemeente Heusden, in het cultuurcafé van De

...

Stichting Seniorenschool Heusden organiseert in samenwerking met de Zonnebloem – afdelingen
...

Kalenders RBT De Langstraat organiseert de #2uurnatuur challenge 22 - oktober - 2022 13:00 - 14:30

‘Rondleiding Cultuur & Natuur’ in Heusden Natuur geeft je een boost om je fitter en vrolijker te voelen.

...

Kalenders Roots in Heusden woensdag 26 oktober 26 - oktober - 2022 20:00 - 22:00

Op woensdag 26 oktober is er weer Roots in Heusden met deze keer Sean Taylor bij De Nieuwe Schuur,

...

Kalenders JEUGDTONEEL O.N.S. 29 - oktober - 2022 19:00 - 20:00

De jongste jeugd speelt "Het geheime project van agent 8" 

 

Het geheime project van agent 8 gaat over

...

Kalenders JEUGDTONEEL O.N.S. 30 - oktober - 2022 14:30 - 15:30

De jongste jeugd speelt "Het geheime project van agent 8" 

 

Het geheime project van agent 8 gaat over

...