Het ETZ, locatie Elisabeth, gaat experimenteren met een verplichte bezoekerspas voor de verpleegafdelingen. Daarmee wil het ziekenhuis de toenemende agressie richting personeel tegengaan en de bezoekersstroom beter reguleren. Ziekenhuispersoneel krijgt steeds vaker te maken met bezoekers die zich niet aan de coronamaatregelen willen houden, met conflicten en discussies tot gevolg.

De politie hield donderdagmiddag een vrouw uit Tilburg en man uit ’s-Hertogenbosch aan. Zij zouden eerder op de dag betrokken zijn geweest bij een bedreiging en vernieling in Den Dungen. In de loop van vrijdag werd ook een man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.
Donderdagmiddag rond 2 uur arriveerden twee mannen en een vrouw bij een woning in Den Dungen. Eén van de mannen begon daar een auto te vernielen. Met een honkbalknuppel sloeg hij de ruiten en spiegels stuk. De auto behoorde aan een man zonder vaste woon- of verblijfplaats die bij een vriend op bezoek was.

Een 12-jarige jongen is zaterdagavond rond negen uur bedreigd en beroofd op het Paletplein in Tilburg. Hij moest zijn mobiele telefoon afgeven. De politie heeft twee Tilburgse jongens (15 en 16) aangehouden.
Volgens het slachtoffer kwamen de daders op hem af toen hij bij de supermarkt aan Paletplein liep. Een van jongens eiste dreigend zijn mobiele telefoon. Als hij die niet zou geven, zou hij 'kapotgeslagen en met een mes gestoken' worden.

Politieagenten hebben zondagavond in alle haast een groep ganzen doodgereden op de Athenastraat in Tilburg. Ze waren op weg naar een medische noodsituatie op de Kralingenstraat.

Het gaat om zeven ganzen. Volgens een getuige heeft de dierenambulance nog een gewonde gans mee kunnen nemen.
De voorruit van de politiewagen raakte bij de botsing beschadigd.

Twee vermoedelijke inbrekers zijn dinsdagavond bekeurd in Tilburg. Dit naar aanleiding van een verdachte situatie in de Lambert de Wijsstraat in de stad, zo meldt een wijkagent op sociale media.

Bij een controle werden verschillende inbrekerswerktuigen aangetroffen. Beide personen zijn volgens door de agent bekeurd en worden bij de gemeente aangemeld voor bestuurlijke maatregelen.

Pagina 1 van 14

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Wandeling voor wandelaars 50+ 20 - september - 2020 10:00 - 12:00
Kalenders De langstraat Klassieker komt eraan! 26 - september - 2020
Kalenders Theater: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:30
Kalenders CLASSIC RACING HET HOOG 27 - september - 2020
Kalenders Marcel de Groot - Roots in Heusden 30 - september - 2020 20:30 - 22:30
Kalenders cursus bij EHBO 3 - oktober - 2020 9:30 - 15:30
Foto: Pixabay
Kalenders Brocante en Antiek markt 3 - oktober - 2020 10:00 - 17:00
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer