Heroes Den Bosch is bezig aan een uitstekende zegereeks. De club is dit seizoen in alle competitiewedstrijden, zowel nationaal als internationaal, foutloos. Ook het Tsjechische BK Opava stond de Bossche club geen sta in de weg.

In het eerste kwart sloeg de Heroes direct een gaatje. De ploeg van coach Erik Braal ging met zes punten verschil het tweede kwart in. Daarin wist de Heroes de voorsprong te behouden. Met de rust stond het 49-43. Nieuwkomer Austin Price speelde een belangrijke rol in de eerste twee kwarten. De van het Israëlische overgekomen Ironi Ness Ziona, de club die vorig jaar de Europe Cup veroverde, speler had er al 21 in liggen bij de rust.

Vanaf maandag 18 oktober kunnen patiënten, bezoekers en omwonenden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis mét afspraak terecht bij het tijdelijke corona-vaccinatiepunt in de centrale hal van het Bossche Ziekenhuis. Het vaccinatiepunt is een nauwe samenwerking tussen het ziekenhuis en de GGD Hart voor Brabant.

Hoewel op de meeste vaccinatielocaties op dit moment zonder afspraak wordt geprikt, prikken we in het Jeroen Bosch Ziekenhuis voornamelijk mensen mét afspraak. GGD-directeur Thérèse Claassen licht toe: “We zijn blij met de samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Na drie nederlagen op rij behaalde FC Den Bosch vrijdagavond weer eens de volle winst. In De Vliert werd Almere City FC met 1-0 verslagen.

De wedstrijd begon een kwartier te laat omdat de tegenstander was vertraagd door het verkeer. FC Den Bosch-coach Jack de Gier moest vanwege een schorsing vanaf de tribune toekijken. Hij zag in de beginfase beide ploegen een aantal mogelijkheden krijgen maar het was FC Den Bosch dat de score opende. In de 20e minuut schoot Soufyan Ahannah vanuit een hoekschop fraai binnen.
Na ruim een half uur kreeg Mohamed Berte de kans om er 2-0 van te maken, maar hij kon net niet bij een voorzet van Roy Kuijpers. Diezelfde Berte werd op slag van rust naar beneden getrokken op weg naar het Almeerse doel. De vrije trap van Jizz Hornkamp leverde niets op.

De vrouwen van HC Den Bosch lieten voor het eerst deze competitie punten liggen in het duel tegen SCHC. Ook de mannen speelden gelijk, tegen koploper Bloemendaal.

Dat laatste duel draaide uit op een spektakelstuk. Bloemendaal kwam al snel op een 0-2 voorsprong maar via twee goals uit een strafcorner van Austin Smith stond het bij rust 2-2. In het derde kwart zorgde Thierry Brinkman voor 2-3 maar een benutte strafcorner van Tijmen Reijenga bezorgde de Bossche hockeyers toch nog een punt.
De vrouwen hadden tot dusver alles nog gewonnen maar bleven tegen SCHC steken op een gelijkspel. HC Den Bosch kwam in de wedstrijd twee keer op voorsprong via Matla en Koolen maar vlak voor tijd gaf de ploeg de zege toch nog uit handen.

De basketballers van Heroes Den Bosch lieten The Hague Royals vrijdagavond geen enkele kans. De Bosschenaren waren in ieder kwart beter dan de ploeg uit Den Haag. Eindstand: 102-70.
Voor de wedstrijd was er positief en negatief nieuws uit de ziekenboeg. Het positieve nieuws komt van Morgan Stilma, die meer dan een jaar afwezig was vanwege een knieblessure. Hij maakte voor het eerst speelminuten en kwam zelfs vanuit een vrije worp tot scoren. Shane Hammink kwam door een lichte enkelblessure niet in actie.

Austin Price opende de wedstrijd met een driepunter in het voordeel van de Heroes. Den Haag kon nog even bijblijven, maar halverwege het eerste kwart liep Heroes toch vrij simpel weg van de tegenstander. Coach Erik Braal had alle ruimte om door te wisselen. Voor rust hadden alle beschikbare spelers al speelminuten gemaakt.

Pagina 1 van 163

Zoeken

HTR radio (webcam)

0 RadioStudio

Hier onder HTR TV

 

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio  

logoswitchnetwork

Agenda

Kalenders Lezing in de Cultuurtoren Honsoirde 21 - oktober - 2021 19:30 - 22:00
Kalenders Lezing van Elisabeth Eyl over Bauhaus en keramiek 21 - oktober - 2021 20:00 - 21:00
Kalenders The Billy Joel Experience 22 - oktober - 2021 20:00 - 23:30
Kalenders Natuurwandelingen 23 - oktober - 2021 13:30 - 17:00
Kalenders Wandelen bij W.S.V. “Waalwijk’82” 24 - oktober - 2021 9:00 - 16:00
Kalenders Concert in de Cultuurtoren Honsoirde: Muziek als zoektocht 24 - oktober - 2021 14:00 - 15:00
Kalenders Naoorlogse ontwikkeling van Noord-Brabant 26 - oktober - 2021 19:30 - 21:00
Kalenders Jim Keller & Band – Roots in Heusden 27 - oktober - 2021 20:30 - 21:30
Kalenders Veteranendag 2021 29 - oktober - 2021
Kalenders Cursus China, de grote onbekende, in de Cultuurtoren Honsoirde 29 - oktober - 2021 14:00 - 16:30