Samen met politie heeft de gemeente Den Bosch op 25 november dertien woningen en bedrijven laten controleren. Dat deden ze omdat signalen van onder andere (geluids)overlast en bewoning kregen.Dit terwijl uit de administratie bleek dat de panden onbewoond zouden zijn

De voorzitters van de veiligheidsregio's in Noord-Brabant roepen op om het einde van het jaar anders te vieren dan normaal. 'Een opoffering nu biedt perspectief voor een hoopvol 2021'

De voorzitters zien dat de daling van het aantal coronabesmettingen niet door zet. Dat is een bittere pil, aldus onder meer Jack Mikkers van veiligheidsregio Brabant-Noord (foto).

Het aantal besmettingen in het verzorgingsgebied van het JBZ is de afgelopen weken fors afgenomen. Het aantal besmettingen daalt vanaf 1 november flink. Ook in het ziekenhuis van het Jeroen Bosch Ziekenhuis merken ze dat, zij het met enige vertraging. Wanneer mensen besmet zijn met het coronavirus, worden zij namelijk meestal na een week ziek. Dat betekent dat een piek in het aantal besmettingen, een week later leidt tot een piek in het aantal ziekenhuisopnames.De piek ligt duidelijk achter ons en er is nu sprake van een redelijk stabiele instroom van coronapatiënten.

De politie in 's-Hertogenbosch heeft in twee woningen illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen. Er was een onderzoek gestart omdat een groepje jongeren in de Graafsewijk zich bezig hield met vuurwerk.

De wijkagent kreeg meerdere tips dat er op twee adressen illegaal vuurwerk aanwezig zou zijn. De twee woningen werden onderzocht en dus met resultaat. Twee minderjarigen mogen nu voor een alternatieve straf naar Bureau Halt.

Pagina 1 van 77

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Repair Café Drunen 9 - december - 2020 19:30 - 21:00
Foto: Repair Cafe Drunen
Kalenders Theater: De Andersons - Een mooiere wereld 16 - januari - 2021 20:00 - 22:00
Kalenders Kuijkse DorpsKwis 5 - juni - 2021 17:00 - 23:30