Twee panden in 's-Hertogenbosch gaan per direct op slot, nadat er bij een controle een groot aantal flessen lachgas zijn gevonden. Volgens de gemeente is het door de grote hoeveelheid gasflessen een gevaarlijke situatie. Het gaat om panden aan het Vogelplein en de Ertveldweg.

Na een tip controleerden politie, brandweer en gemeente dinsdag het pand aan het Vogelplein. Toen daar zoveel lachgas werd gevonden, heeft burgemeester Jack Mikkers per direct het pand gesloten, meldt de gemeente. Omdat deze hoeveelheid lachgas op één plek gevaarlijk is voor de omgeving, wordt het pand ook bewaakt.

De politie heeft woensdagochtend aan de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen een dode man gevonden. Dit na een 112-melding die rond halfacht binnenkwam, zo laat een woordvoerder weten. De dode man ligt buiten bij het Fletcher Hotel dat daar is. Over de doodsoorzaak is nog niks bekend.

Forensische experts van de politie zijn bezig met onderzoek. Of er sprake is van een misdrijf, is dus nog niet duidelijk.

Bij een schietincident op de Pizarrostraat in Den Bosch is maandagavond rond 20.40 uur een jongeman gewond geraakt.

Er zou een ruzie op straat zijn geweest in de omgeving van de Pizarrostraat in Den Bosch tussen een aantal jongeren waarbij het slachtoffer beschoten is. Nog veel is onduidelijk over exacte aanleiding en toedracht. Daarom is de politie druk met het horen van getuigen en het veiligstellen van sporen.

FC Den Bosch heeft dinsdagavond ook de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen gewonnen. MVV Maastricht werd in De Vliert met 2-0 geklopt.

De spelers van FC Den Bosch kwamen in witte shirts het veld op voorzien van het rugnummer 3. Dit om Jordy van der Winden een hart onder de riem te steken, de verdediger die opnieuw lang is uitgeschakeld door een zwarte knieblessure.
De openingsfase van het duel was voor MVV. De gasten hadden een veldoverwicht en kregen na tien minuten een goede kans op 1-0 maar ook na meerdere inzetten vlak achter elkaar ging de bal niet in het doel.

De politie heeft de afgelopen maand twee hennepkwekerijen gevonden in Engelen, 's-Hertogenbosch. Een van de kwekerijen is gevonden in een huur appartement in kasteel Beeckendael.

Op woensdag 9 september Trof de politie een werkende hennepkwekerij aan in een woning aan de Dalienwaerd. Er werden twee aanwezige mannen aangehouden en de hennepkwekerij werd ontmanteld en geruimd. Ook bleek dat diefstal was van stroom. De bewoner was niet ter plaatse, maar tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.
Verder op donderdag 17 september werd ook een hennepkwekerij opgerold in een huur appartement in kasteel Beeckendael.

Pagina 1 van 59

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Wijnloop in Heusden Vesting 25 - september - 2020 18:00 - 21:00
Kalenders De langstraat Klassieker komt eraan! 26 - september - 2020
Kalenders Theater: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:30
Kalenders Zomeravonden in de tuin: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:00
Kalenders CLASSIC RACING HET HOOG 27 - september - 2020
Kalenders Dorpswandeling door Vlijmen en het verhaal van de V.1’s 27 - september - 2020 10:00 - 12:00
Kalenders Marcel de Groot - Roots in Heusden 30 - september - 2020 20:30 - 22:30
Kalenders Kinderboekenweek 2020 EN TOEN? 2 - oktober - 2020
Kalenders Fototentoonstelling Photo Shoot 4 Fun 3 - oktober - 2020 - 4 - oktober - 2020
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer