Vanochtend om ongeveer half 12, kreeg de ambulance van Waalwijk een melding van een val van hoogte aan de Prof. Treubstraat.

Een man was bezig met het plaatsen van zonnepanelen, en door een nog onbekende oorzaak viel de man van de steiger af. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.
De werkzaamheden zijn tijdelijk stilgelegd omdat de arbeidsinspectie onderzoek is komen doen.

Bij een lampenbedrijf aan de Spuiweg in Waalwijk woedde in de nacht van afgelopen nacht een grote brand.

Het was een grote, uitslaande brand vanacht, die woedde bij het bedrijf Lightronics op bedrijventerrein De Haven. Er zijn geen gewonden gevallen.
Rond 1 uur vannacht kwam de melding van de brand binnen. Aanvankelijk was het lastig voor de brandweer om het vuur onder controle te krijgen, waardoor daar door breidde de brand zich snel uit. Willem-Jan Uytdehage van de politie melde dat het een zeer grote brand was. Er is dus ook opgeschaald naar Grip 1, dat wil zeggen dat de verschillende hulpdiensten samen de brand gecoördineerd kunnen bestrijden.

RKC Waalwijk heeft zondagmiddag de wedstrijd tegen Ajax verloren. In Amsterdam werd het 3-0. Vroeg in de wedstrijd kwam de Ajax al op voorsprong via Dusan Tadic, waarna Zakaria Labyad en Lisandro Martínez de eindstand bepaalden. Door een rode kaart voor Luuk Wouters eindigde RKC de wedstrijd met tien man

Said Bakari heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis met RKC. Het contract van de Comoren is opengebroken en verlengd tot de zomer van 2023.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld over de contractverlenging: ''Saïd heeft zich opgewerkt tot een multifunctionele speler en is met zijn loopvermogen en voetballend inzicht op verschillende posities op het veld inzetbaar.''

De politie heeft zaterdagmiddag een automobilist aangehouden omdat hij Voor de 5de keer zonder rijbewijs rondreed. Ter hoogte van de N261 in Waalwijk werd de man aan gehouden. Het was zaterdag de vijfde keer in twee jaar tijd dat hij staande gehouden werd omdat hij zonder rijbewijs rond reed. De politie nam, na overleg met de officier van justitie, het voertuig in beslag waarna de auto verbeurd is verklaard.

Pagina 1 van 62

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Wijnloop in Heusden Vesting 25 - september - 2020 18:00 - 21:00
Kalenders De langstraat Klassieker komt eraan! 26 - september - 2020
Kalenders Theater: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:30
Kalenders Zomeravonden in de tuin: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:00
Kalenders CLASSIC RACING HET HOOG 27 - september - 2020
Kalenders Dorpswandeling door Vlijmen en het verhaal van de V.1’s 27 - september - 2020 10:00 - 12:00
Kalenders Marcel de Groot - Roots in Heusden gaat niet door 30 - september - 2020 20:30 - 22:30
Kalenders Kinderboekenweek 2020 EN TOEN? 2 - oktober - 2020
Kalenders Bibliotheek Heusden tegen eenzaamheid 2 - oktober - 2020 10:00 - 12:00
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer