Opnieuw een zege voor FC Den Bosch in de Keuken Kampioen Divisie. Maandagavond werd in Amsterdam Jong Ajax met 1-2 geklopt. En dat was de tweede overwinning in de laatste drie duels.

Jong Ajax slaagde er niet in om echt gevaarlijk te worden. De Bosschenaren trokken de overwinning uiteindelijk zonder al te veel problemen over de streep. Het was de eerste uitzege voor FC Den Bosch sinds februari vorig jaar.

Iets voor vijf uur is er brand uitgebroken op de Rietveldenkade in 's-Hertogenbosch. Het gaat om een zeer grote brand bij een autoverschrotingsbedrijf.

Volgens meldingen zouden er ook gasflessen op het terrein zijn die ontploffen.
Naast die uit 's-Hertogenbosch zijn er ook brandweerkorpsen uit Oss, Vlijmen, Vught en Rosmalen aanwezig. Er trekt heel veel rook richting de Maaspoort.

Het gaat om het bedrijf AVI waar autowrakken worden verwerkt. Of er gewerkt werd ten tijde van de brand bij het bedrijf is niet duidelijk.

Voetballer Patrick van Aanholt uit Den Bosch heeft op Twitter een screenshot gedeeld van een chatbericht waarin hij racistisch bejegend wordt.

De verdediger speelde afgelopen week met zijn team Crystal Palace met 0-0 gelijk tegen Manchester United. Die uitslag zorgde voor woede bij een gokker die het na het verliezen van zijn weddenschap nodig vond om Van Aanholt onder andere uit te maken voor aap.
Van Aanholt deelde het chatbericht op Twitter met daarbij de tekst 'Waarom we knielen...'. Sinds de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd in mei vorig jaar knielen veel voetballers voor de aftrap van de wedstrijd om aandacht te vragen voor black lives matter.

RKC kende zaterdagavond een zeer zure wedstrijd tegen FC Utrecht. Waar Mimoun Mahi voor 0-1 zorgde en Richard van der Venne de gelijkmaker binnenkopte, kostte een late penalty de Geelblauwen een punt.

De Domstedelingen begonnen sterk aan het duel en waren al snel dicht bij de openingstreffer via een afstandsschot van Adam Maher. Middels de handen van Kostas Lamprou belandde de bal uiteindelijk op de paal. Binnen het kwartier was het uiteindelijk dan toch raak voor FC Utrecht. Een diepe bal werd niet goed weggewerkt door Saïd Bakari waar Mimoun Mahi van wist te profiteren: 0-1. Na de tegentreffer kwamen de Waalwijkers wat beter aan voetballen toe, maar bleven echte kansen in het eerste kwart uit. Mahi kreeg de mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen, maar Ahmed Touba kon diens inzet op het laatste moment nog blokken.

Pagina 1 van 238

Zoeken

HTR radio (webcam)

0 RadioStudio

Hier onder HTR TV

 

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Ernst Jansz en Toontje Lager te zien in PopDown 12 - maart - 2021 20:00 - 23:00
Foto: Pop Down
Kalenders De verkiezingen. Lees je in! 17 - maart - 2021 19:30 - 21:30
Kalenders Vrienden/vriendinnendag FC Drunen 20 - maart - 2021 10:30 - 12:00
Kalenders Nationale Balkon Beweegdag 28 - mei - 2021 8:00 - 17:00
Kalenders Kuijkse DorpsKwis 5 - juni - 2021 17:00 - 23:30
Kalenders Volleybaltoernooi voor basisscholen 25 - juni - 2021 9:00 - 14:00
Kalenders Drunens Wandelfestival 26 - juni - 2021 10:00 - 16:00
Kalenders Dak Heusden.Nieuws wandeltocht 28 - augustus - 2021 9:00 - 16:00