Twee panden in 's-Hertogenbosch gaan per direct op slot, nadat er bij een controle een groot aantal flessen lachgas zijn gevonden. Volgens de gemeente is het door de grote hoeveelheid gasflessen een gevaarlijke situatie. Het gaat om panden aan het Vogelplein en de Ertveldweg.

Na een tip controleerden politie, brandweer en gemeente dinsdag het pand aan het Vogelplein. Toen daar zoveel lachgas werd gevonden, heeft burgemeester Jack Mikkers per direct het pand gesloten, meldt de gemeente. Omdat deze hoeveelheid lachgas op één plek gevaarlijk is voor de omgeving, wordt het pand ook bewaakt.

De politie heeft woensdagochtend aan de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen een dode man gevonden. Dit na een 112-melding die rond halfacht binnenkwam, zo laat een woordvoerder weten. De dode man ligt buiten bij het Fletcher Hotel dat daar is. Over de doodsoorzaak is nog niks bekend.

Forensische experts van de politie zijn bezig met onderzoek. Of er sprake is van een misdrijf, is dus nog niet duidelijk.

Bij een lampenbedrijf aan de Spuiweg in Waalwijk woedde in de nacht van afgelopen nacht een grote brand.

Het was een grote, uitslaande brand vanacht, die woedde bij het bedrijf Lightronics op bedrijventerrein De Haven. Er zijn geen gewonden gevallen.
Rond 1 uur vannacht kwam de melding van de brand binnen. Aanvankelijk was het lastig voor de brandweer om het vuur onder controle te krijgen, waardoor daar door breidde de brand zich snel uit. Willem-Jan Uytdehage van de politie melde dat het een zeer grote brand was. Er is dus ook opgeschaald naar Grip 1, dat wil zeggen dat de verschillende hulpdiensten samen de brand gecoördineerd kunnen bestrijden.

30 oktober is de dag waarop autoliefhebbers hun lol op kunnen. Dan zal de eerste editie van de Halve Zolen Rally gereden worden. Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat heeft het initiatief genomen om deze autorit te organiseren.

Dit met als doel De Langstraat als aantrekkelijke vrijetijdsregio onder de aandacht te brengen én geld op te halen voor regionale goede doelen en initiatieven.
Tijdens de rally rijden de deelnemers in een ‘bijzondere’ auto, zoals een oldtimer of een jongere speciale auto, door de Langstraat gemeenten. De rally, die wordt uitgezet door Dutch Rally Events, is een navigatie- ofwel kaartleesrally. Voor de ervaren equipes is er een sportklasse.

FC Den Bosch heeft dinsdagavond ook de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen gewonnen. MVV Maastricht werd in De Vliert met 2-0 geklopt.

De spelers van FC Den Bosch kwamen in witte shirts het veld op voorzien van het rugnummer 3. Dit om Jordy van der Winden een hart onder de riem te steken, de verdediger die opnieuw lang is uitgeschakeld door een zwarte knieblessure.
De openingsfase van het duel was voor MVV. De gasten hadden een veldoverwicht en kregen na tien minuten een goede kans op 1-0 maar ook na meerdere inzetten vlak achter elkaar ging de bal niet in het doel.

Pagina 1 van 152

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Wijnloop in Heusden Vesting 25 - september - 2020 18:00 - 21:00
Kalenders De langstraat Klassieker komt eraan! 26 - september - 2020
Kalenders Theater: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:30
Kalenders Zomeravonden in de tuin: Klaas Prins 26 - september - 2020 20:00 - 22:00
Kalenders CLASSIC RACING HET HOOG 27 - september - 2020
Kalenders Dorpswandeling door Vlijmen en het verhaal van de V.1’s 27 - september - 2020 10:00 - 12:00
Kalenders Marcel de Groot - Roots in Heusden 30 - september - 2020 20:30 - 22:30
Kalenders Kinderboekenweek 2020 EN TOEN? 2 - oktober - 2020
Kalenders Fototentoonstelling Photo Shoot 4 Fun 3 - oktober - 2020 - 4 - oktober - 2020
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer