Een 20-jarige man uit Drunen werd vanavond omstreeks 17.30 uur aangehouden op de Coubertinlaan in Waalwijk. De man reed op een fiets waar het achterlicht niet van brandde. Tijdens de controle van de persoonlijke gegevens die de man opgaf, kwamen deze niet voor in de Gemeentelijke Basis Administratie. De man kon ook geen identiteitsbewijs overleggen.

Samen met politie heeft de gemeente Den Bosch op 25 november dertien woningen en bedrijven laten controleren. Dat deden ze omdat signalen van onder andere (geluids)overlast en bewoning kregen.Dit terwijl uit de administratie bleek dat de panden onbewoond zouden zijn

De politie heeft afgelopen nacht een automobilist betrapt die met maar liefst 222 kilometer per uur over de A59 ter hoogte van Waspik reed. Overdag is hier maximaal 100 kilomter per uur toegestaan en in de avond en nacht 130 kilometer. De bestuurder van het voertuig mocht dan ook meteen zijn rijbewijs inleveren. De verkeersofficier zal de zaak verder afhandelen.

De kerststal in de Sint Jan in Waalwijk is nu al te bewonderen. Dat is opvallend vroeg, want voorgaande jaren werd deze zo’n twee weken voor kerstmis opgebouwd. De Vrienden van Sint Jan de Doper wilden dit keer niet zo lang wachten. Zondag begint de adventsperiode, de voorbereiding op kerst. De stal zorgt nu al voor een bijzondere kerstsfeer. En daar blijkt in deze onzekere coronatijd behoefte aan.

Pagina 1 van 186

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Repair Café Drunen 9 - december - 2020 19:30 - 21:00
Foto: Repair Cafe Drunen
Kalenders Theater: De Andersons - Een mooiere wereld 16 - januari - 2021 20:00 - 22:00
Kalenders Kuijkse DorpsKwis 5 - juni - 2021 17:00 - 23:30