Wie wordt Heusdenaar van 2020?

De genomineerden voor de titel van Heusdenaar(tje) van 2020 zijn bekend! Je kunt van 22 februari tot en met 13 maart via onderstaand formulier jouw stem uitbrengen. Wie de kanshebbers zijn en waarom zij genomineerd.

In de catergorie volwassen zijn zijn genomineerd:

< Marieke van der Aa. Marieke maakt met passie opkikkertjes voor alleenstaande ouderen. Dat levert haar een nominatie op.
< Gerrie Berg. Haar actieve inzet om meer AED’s te plaatsen in de gemeente Heusden, levert haar deze nominatie op.
< Jan-Cees Bouwer. Vanwege zijn vrijwilligerswerk in Haarsteeg en zijn betrokkenheid bij de dorpsbewoners met een kleinere portemonnee, is Jan-Cees genomineerd.
< Susan Cleutjens. De liefdevolle mantelzorg die Susan geeft, leveren haar een nominatie op.
< Hekese Hellevegers . Deze carnavalsvereniging is genomineerd door het carnavalsfeest opnieuw leven in te blazen in Hedikhuizen.
< Adri Eijkemans . Adri is genomineerd voor zijn passievolle werk bij Televisie Heusden. Met zijn enthousiasme biedt Adri vrijwilligers die video-opnames uit de gemeente willen laten zien een nieuw platform.
< Marja Kivits. Voor het schrijven en laten drukken van het dialecten woordenboek over de kernen Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk.
< Martien Klerks . Martien is genomineerd vanwege zijn inzit voor het regionale bestuur en zijn voorzitterschap bij de Zonnebloem in de gemeente Heusden.
< Fleur van der Linden De sportieve Fleur nam, ondanks Corona, deel aan 4 Nederlands Kampioenschappen Polsstokhoogspringen. Ze won daarbij maar liefst 4 medailles: 1x brons, 2x zilver en 1x goud. Dit levert haar een nominatie op. Fleur werd afgelopen zondag Nederlands Kampioen Polsstokhoogspringen
< Anouk van Loo. Anouk is genomineerd om haar veelbesproken dansuurtjes voor ouderen. Haar danslessen, die zij bij verschillende verzorgingcentra opvoerde, gaven veel vreugde in donkere tijden.
< Thomashuis Nieuwkuijk – Martin Carels en Berna van den Dungen Een Thomashuis is een warm nest waar alles draait om liefde, geborgenheid en aandacht voor elkaar. De uitmuntende verzorging voor hun 9 bewoners levert hen deze nominatie op.
< Marjan Blok van der Velden. De betrokken en actieve mantelzorg van Marjan maar ook de zorg voor een drietal gezinnen van statushouders, levert haar een nominatie op.
< Jos van de Ven Vanwege zijn energieke inzet als buurtcoach van Stichting de Schroef is Jos genomineerd.
< Piet Vromans Voor zijn jarenlange, inspirerende inzet als secrataris bij de Zonnebloem afdeling Drunen/Elshout.

In de catergorie jongeren / kinderen zijn genomineerd:

< Jaidy Kuys en Faith Alosery De lege flessen inzamelingsactie voor KiKa leveren Jaidy en Faith een nominatie op.
< Theo Nieuwenhuis Theo zijn tomeloze inzet voor jong en oud tijdens het Corona virus om een ieder gezond en veilig boodschappen te laten doen levert hem een nominatie op.
< Jill van Haaren Jill is genomineerd vanwege haar doorzettingsvermogen bij haar eigen, bedachte inzamelingsactie van lege flessen voor de bosbranden in Australie.

Stemformulier

Zoeken

HTR radio (webcam)

0 RadioStudio

Hier onder HTR TV

 

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Tim Akkerman & the Ivy League 3 - maart - 2021 19:30 - 21:30
Kalenders Veldhuis & Kemper 4 - maart - 2021 21:00 - 22:30
Kalenders Pieck podium 8 - maart - 2021 16:00 - 20:30
Kalenders De verkiezingen. Lees je in! 17 - maart - 2021 19:30 - 21:30
Kalenders Nationale Balkon Beweegdag 28 - mei - 2021 8:00 - 17:00
Kalenders Kuijkse DorpsKwis 5 - juni - 2021 17:00 - 23:30
Kalenders Volleybaltoernooi voor basisscholen 25 - juni - 2021 9:00 - 14:00
Kalenders Dak Heusden.Nieuws wandeltocht 28 - augustus - 2021 9:00 - 16:00