Drunense man is hardleers

Afgelopen nacht zagen ter hoogte van de verkeerslichten op de Wilhelminastraat in Waalwijk vanaf het busstation een 23 jarige inwoner uit Drunen zonder te stoppen de kruising oprijden. In zijn hand had hij een mobiele telefoon vast en op de kruising kwam het bijna tot een aanrijding met het politievoertuig.

Agenten hielden de bestuurder staande om hem aan te spreken op zijn gedragingen en te verbaliseren voor het vasthouden van een mobiele telefoon en het negeren van de geslotenverklaring (busstation). Tijdens de staande houding namen de agenten waar dat de bestuurder vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen verkeerde. Hierop werd van de bestuurder een speekseltest afgenomen. Het resultaat bleek positief te zijn op THC (cannabis) en COC (cocaïne).


De man gaf aan dat hij sinds januari dit jaar pas weer zijn rijbewijs terug gekregen had van het Openbaar Ministerie. Dit was hij een tijd kwijt geweest voor…. Rijden onder invloed van drugs. Hardleers dus!

De man werd overgebracht naar het politiebureau voor bloedafname door een GGD arts. Als de uitslag bekend wordt zal ook hiervoor proces-verbaal opgemaakt worden. Met een rijverbod van 24 uur mocht de man het bureau lopend verlaten.

Tags:

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Repair Café Drunen 9 - december - 2020 19:30 - 21:00
Foto: Repair Cafe Drunen
Kalenders Theater: De Andersons - Een mooiere wereld 16 - januari - 2021 20:00 - 22:00
Kalenders Kuijkse DorpsKwis 5 - juni - 2021 17:00 - 23:30