Bibliotheken in Heusden ook weer open

Sinds donderdag zijn de bibliotheken in de Gemeente Heusden weer open. Weliswaar nog volgens de RIVM richtlijnen maar het begin is weer gemaakt. Zij functioneren de komende tijd nog als een zogenaamde doorstroomlocatie dat wil zeggen dat verblijven in de bibliotheek nog niet is toegestaan. Het inleveren en lenen van boeken en andere materialen gaat gelukkig wel weer. De volgende regels gelden in de 3 locaties:

Bezoek aan de Bibliotheek Heusden
Je bent van harte welkom.
Het dragen van een mondkapje is verplicht voor bezoekers ouder dan 13 jaar.

De belangrijkste regel blijft afstand houden van elkaar.

Het maximumaantal van 30 bezoekers voor een binnenruimte is de norm voor de gehele bibliotheek, dit wordt gecontroleerd met behulp van het verplicht gebruik van een winkelmandje.

Leestafels, PC-, werk- en studieplekken zijn niet meer toegankelijk.

Kopiëren is wel mogelijk, printen niet.

Activiteiten en cursussen

De meeste activiteiten en cursussen zijn geannuleerd. Bij de activiteiten die wel doorgaan zorgen we ervoor dat er voldoende afstand kan worden gehouden en we hanteren een maximum van 30 bezoekers. Voor actuele informatie over specifieke activiteiten zoals voorlezen, lezingen en workshops kijk bij activiteiten in onze agenda.

Tenslotte

Houd je aan de basisregels en blijf thuis bij klachten die horen bij het Coronavirus. Als je ons wilt bezoeken, kijk dan van tevoren op de website of er iets veranderd is. We blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen.

Zoeken

Kijk naar HTR radio (webcam)

Hier onder HTR TV

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio Radio

Agenda

Kalenders Repair Café Drunen 9 - december - 2020 19:30 - 21:00
Foto: Repair Cafe Drunen
Kalenders Theater: De Andersons - Een mooiere wereld 16 - januari - 2021 20:00 - 22:00
Kalenders Kuijkse DorpsKwis 5 - juni - 2021 17:00 - 23:30