De hulpdiensten moesten zondagmiddag in actie komen voor een gewonde vrouw in natuurgebied de Kampina bij Boxtel. Brandweermannen moesten de vrouw eerst zoeken voordat een ambulance haar weg kon brengen.

De ambulance kon het bosgebied niet is, dus moest de brandweer helpen. Brandweermannen gingen het gebied in om de gewonde vrouw te zoeken.

Een agent heeft in de nacht van zaterdag op zondag een klap gekregen in Nieuwkuijk. Dat meldt de Heusdense politie.

De agent wilde een man aanhouden die geen geldig identiteitsbewijs kon laten zien. Omstanders bemoeiden zich met de arrestatie, waarbij een agent een mep kreeg. Degene die de klap uitdeelde werd direct aangehouden.
In Haarsteeg werd dezelfde nacht iemand aangehouden voor openbaar dronkenschap.

Bij een kop-staartbotsing bij de afslag Waalwijk op de A59 is één iemand gewond geraakt. Het slachtoffer wordt behandeld in de ambulance.

Het ging mis in de richting van Den Bosch. Door het ongeval en de drukte op de weg ontstaat er een kleine file. Een takelbedrijf is met twee voertuigen ter plaatse om de twee flink beschadigde auto's te takelen.

Nieuwkuijk heeft ook zijn derde wedstrijd gewonnen in het KNVB Bekertoernooi en heeft zich dan ook makkelijk voor de volgende geplaatst. De laatste wedstrijd op zaterdagavond werd gewonnen van NOAD ’32 uit Wijk en Aalburg met 6-4 na een 3-3 ruststand

Voetballen op zaterdagmiddag, het is even wennen. Maar goed, geeft wel weer mogelijkheden om nog een zaterdagje op stap te gaan, toch. Zo moeten de jongens ook gedacht hebben. Vanavond lekker stappen. Dat was te zien aan de start. In ieder geval waren de gedachten er niet echt bij. Binnen 1 minuut lag de 0-1 in het mandje. Max,

In alle dorpen is het deze zaterdagmiddag een drukte van belang met het opbouwen van allerlei evementen. De langstraat maakt zich op voor de 39e editie van 'de tachtig van de Langstraat'. Het mooie weer zal zeker een positief effect hebben op de sfeer en het ook de lopers, waar het tenslotte om draait, zeker niet moeilijk gaan maken. Om 20.00u precies zal het startschot klinken en moeten de lopers binnen 20 uur de 80 kilometer hebben afgelegd. Op dit moment staat de teller op 2405 inschrijvingen. 

In Den Bosch zijn twee jongens op de vlucht geslagen nadat ze met hun auto op een lantaarnpaal waren geknald. De bijrijder had een fles lachgas in zijn handen toen hij even later door de politie werd opgepakt. Het gaat om jongens van tussen de 16 en 18 jaar.

Nadat het tweetal zaterdagavond de lantaarnpaal had geramd, stapten ze de auto uit en gingen ze ervandoor. De gealarmeerde politie moest even zoeken, maar met hulp van omstanders wisten ze de twee uiteindelijk te vinden, schrijft de politie op Twitter.

Met Doekoe’s kozen ruim 25 kinderen van de populaire nieuwe woonwijk De Grassen in Vlijmen zelf uit welke speeltoestellen er op het nieuwe speelveld komen. Een mooi voorbeeld van Samen thuis in Heusden!

Ze kozen niet alleen uit wat ze zelf leuk vonden, maar ze werkten écht samen en dachten ook aan hun vriendjes en vriendinnetjes. Ook waren ze flink aan het rekenen hoeveel speeltoestellen ze konden kiezen met hun Doekoe’s.

Vrijdag heeft Burgemeester van Hees samen met wethouder Peter van Steen de voedselbank in Drunen officieel geopend in de Brugzaal. het blijft een tijdelijke locatie maar de Voedselbank zit hier heel fijn dus zij hopen dat het tijdelijke lang mag duren. De Voedselbank Drunen zorgt voor ongeveer 45-50 voedselpakketten per week voor inwoners en gezinnen die onder de armoedegrens leven.

Pagina 1 van 55

Search

Streams

TVPopup radio MediaplayerWinampITunesaacStream

Agenda

Kalenders Klassiek met Kees 20 - september - 2019 13:30 - 15:00
Foto: D'n Elshof
Kalenders World Cleanup Day 2019 21 - september - 2019
Foto: World Cleanup Day
Kalenders Oude stoomloc's tussen Den Bosch en Tilburg 21 - september - 2019 10:00 - 16:00
Foto: Pixabay
Kalenders Veiligheidsmarkt 21 - september - 2019 10:30 - 16:00
Kalenders H-games: hét jongerenevenement in de gemeente Heusden! 22 - september - 2019 13:00 - 17:00
Kalenders De Griezelbus on tour 22 - september - 2019 14:00 - 16:00
Foto: Griezelbus on tour
Kalenders Roots in the Bakery 25 - september - 2019 20:30 - 23:00
Kalenders Dierendagfeest bij Animal Center 27 - september - 2019 15:00 - 22:00
Foto: Animal Center
Kalenders Bierfest19 Die Sechste Ausgabe 28 - september - 2019
Kalenders Burendag in Vlijmen-Dorp 28 - september - 2019 13:00 - 17:00
Foto: Senioren Vereniging Vlijmen
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer