Bij een steekpartij op een fietspad langs de Baroniebaan zijn vrijdagnacht twee tieners gewond geraakt. De verdachte is gevlucht, laat een politiewoordvoerder weten. De steekpartij vond rond kwart over drie plaats.

De slachtoffers maakten deel uit van een groep van zes die met een krat bier richting de Ringbaan-West liep.

Een 56-jarige Tilburger heeft zich volgens omstanders en personeel vanmorgen misdragen in een supermarkt in Tilburg. Hij ging op agressieve toon op korte afstand van een winkelende vrouw staan, probeerde bier te stelen, weigerde te vertrekken en bespuugde een medewerker vol in het gezicht. Hij werd door de politie aangehouden. Hij is vastgezet. Hij wordt verdacht van (poging) zware mishandeling en belediging.

De politie heeft dinsdagochtend vier verdachten aangehouden voor de beroving van een lachgasverkoper. Een 20-jarige man werd maandagnacht door twee daders met een vuurwapen bedreigd en beroofd op de Goirkekanaaldijk. Het slachtoffer dacht dat het duo lachgas wilde kopen. Zowel de lachgasverkoper als de vier verdachten komen uit Tilburg.
De verkoper ontmoette zijn 'klanten' om half een in de nacht. Toen hij zijn koopwaar uit zijn auto pakte, kreeg hij een wapen op zich gericht. De mannen gingen er vandoor met zijn lachgasflessen, zijn sleutels en geld. Daarna gingen zij er vandoor, mogelijk met een auto die in de buurt geparkeerd stond.

Tijdens een strafrechtelijke inval door de politie werden dinsdag 24 maart in een bedrijfspand in Tilburg materialen aangetroffen waarmee een ketaminelab opgebouwd kan worden. Het bezit en productie hiervan is strafbaar gesteld in de Geneesmiddelenwet. Er zijn nog geen arrestaties verricht. Wel heeft de politie zicht op enkele betrokkenen.

Het Elisabeth-Twee Steden Ziekenhuis deed een oproep voor extra personeel en laat weten overweldigd te zijn door de hoeveelheid reacties op de oproep van de collega’s om bij te springen. Zij zijn druk bezig om alle reacties te verwerken. Daarom wordt gevraagd om tot nader order niet meer aan te melden tenzij je gediplomeerd en BIG geregistreerd verpleegkundige of geregistreerd arts bent en de komende periode minimaal 12 uur per week beschikbaar. Meer informatie op de website van het TweeStedenElisabeth ziekenhuis.

https://www.etz.nl/Over-ETZ/Nieuws/Uitgelicht/Laatste-informatie-Coronavirus

Pagina 1 van 36

Zoeken

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio

Agenda

Kalenders Motorcross Elshout 6 - juni - 2020 - 7 - juni - 2020
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 9 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 10 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Repair Café Drunen 10 - juni - 2020 19:30 - 21:00
Foto: Repair Cafe Drunen
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 11 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 12 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 13 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Drunenswandelfestival 20 - juni - 2020 8:00 - 16:00
Kalenders Kamperen 8 - juli - 2020 - 19 - juli - 2020
Kalenders RIDDERKAMP 13 - juli - 2020 - 18 - juli - 2020
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer