Voorste Venne in coronatijd zaterdag bij HTR televisie

Een filmpje pakken of een gezellige cabaretavond meemaken, een prachtig concert beleven of een indrukwekkend theateroptreden bekijken: al twee maanden staat de theaterzaal in de Voorste Venne leeg. Een theaterzaal die bedoeld is om talent uit de regio een podium te bieden. Het lijkt een eeuwigheid geleden dat het publiek zich een weg zocht in de zaal. Zaterdag 23 mei vertoont HTR televisie waar de zaal ook weer voor bedoeld is.
In een weliswaar lege zaal toont HTR wat voorproefjes van wat er volgend seizoen op de planken komt. Regionaal talent, jong en oud. Met optreden van pianist Robin Pigmans namens Utopia Klassiek. “Utopia klassiek” start volgend seizoen weer met concerten op zondagochtend. Iedere laatste zondag van de maand spelen jonge topmusici uit binnen- en buitenland in de Utopiazaal in de Voorste Venne . Een aaneenschakeling van klassiek muzikaal talent.
SHJ Drunen (Turn en dans) toont twee choreografieën. De oudere meiden dansen als serveerster op het nummer Bad Boy Good Man. De jonge meiden dansen op het nummer
The Race. Dat is een mix van drie verschillende nummers. En natuurlijk met een greep uit het aanbod van het Pieck (centrum voor de kunsten) wat gevestigd is in de Voorste Venne aan het Anton Pieckplein. Het Pieck laat een kort stukje zien van de dansvoorstelling Cinderella. De opvoering van Cinderella is verplaatst naar 25 oktober.
Vervolgens geeft Wilmie Thielen een open dansles “Dans en Balans”. Doe mee, beweeg mee! Wilmie geeft deze les wekelijks bij het Pieck. Plezier in bewegen staat voorop.
Het Pieck organiseert op 11 april 2021 voor de derde keer het Pieckfestival. Dit doen we in samenwerking met de Voorste Venne. Een gratis festival vol creativiteit, muziek en kunst!
In de editie van 2019 programmeerden we in het CultuurCafé een samenspel tussen zangdocente Maaike Hermans en haar cursisten. Het plezier spatte ervan af.
Zaterdag op HTR een inkijkje in een zangles van zangdocente Maaike Hermans met cursiste Sofia Nadzharyan met aansluitend de uitvoering van Sofia van No Peace van Sam Smith.
De vertolking van een cellostuk van (F.Chopin) door cursist Reinier Luth is eveneens als voorproefje voor het komende Pieckfestival te bekijken en beluisteren. Meer informatie over de programmering in het seizoen 2020-2021 vind u op de site van de Voorste Venne.
www.devoorstevenne.nl
 
HTR televisie zaterdagavond 23 mei op ZIGGO kanaal 42 vanaf 19.00 uur.
Kijk ook op www.htrmedia.nl bij tv uitzending gemist !

Zoeken

Radio Streams

MediaplayerWinampITunesaacStreamRadio

Radio

Agenda

Kalenders Motorcross Elshout 6 - juni - 2020 - 7 - juni - 2020
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 9 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 10 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Repair Café Drunen 10 - juni - 2020 19:30 - 21:00
Foto: Repair Cafe Drunen
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 11 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 12 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Midden-Brabant bruist van de techniek 13 - juni - 2020
Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie
Kalenders Drunenswandelfestival 20 - juni - 2020 8:00 - 16:00
Kalenders Kamperen 8 - juli - 2020 - 19 - juli - 2020
Kalenders RIDDERKAMP 13 - juli - 2020 - 18 - juli - 2020
Het weer en regenradar
Vlijmen
Weeronline.nl - Meer weer in Vlijmenweeronline.nl Altijd jouw weer